نشست تخصصی تحول دیجیتال در معادن و صنایع معدنی برگزار شد

شماره :
47692
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1404/02/16 ساعت 16:13
دسته بندی
رویداد ملی 5G-AIoT؛

نشست تخصصی تحول دیجیتال در معادن و صنایع معدنی برگزار شد


 

در دومین روز رویداد «نقش تنظیم‌گری 5G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال»، نشست تخصصی تحول دیجیتال در معادن و صنایع معدنی برگزار شد؛ نشستی که با گرد هم آوردن سیاستگذاران، بهره‌برداران، فناوران و زیرساخت‌سازان به بررسی شکاف میان فناوری، بازار و تنظیم‌گری و چگونگی عبور از آن در مسیر تحقق نقشه ملی تحول دیجیتال پرداخت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ این نشست تخصصی با هدف تبیین ابعاد اجرایی نقشه ملی تحول دیجیتال در حوزه معدن و صنایع معدنی برگزار شد. نمایندگان کلیدی از بخش‌های سیاستگذاری (ایمیدرو)، بهره‌برداری (فناوری سنگان)، عرضه‌کنندگان راهکارهای نوین (IoT و هوش مصنوعی) و زیرساخت‌ساز ارتباطی (ایریسا) گرد هم آمدند تا چالش‌ها و فرصت‌های پیاده‌سازی فناوری‌های نوین همچون اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و شبکه‌های نسل پنجم در معادن کشور را بررسی کنند. این رویداد با هدف کاهش فاصله میان فناوری‌های نو و نیازهای واقعی بازار، بستری برای گفت‌وگوی چندبُعدی و هم‌افزایی میان بازیگران اصلی زیست‌بوم معدن دیجیتال کشور فراهم ساخت.

در این نشست، مهندس بهاره خازنی، سرپرست مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو، درباره نقش سیاستگذاری و تنظیم‌گری بازار فناوری در معدن سخنرانی کرد. دکتر سید مجتبی میر جعفری، رئیس کمیسیون اینترنت اشیاء نصر تهران، به موضوع توسعه کسب‌وکار، مشارکت و تأمین مالی در حوزه 5G-AIoT پرداخت. همچنین دکتر محمدرضا معبودیان، مدیرعامل شرکت مصر فناوری دانش، راهکارهای بومی اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی برای معادن را از پایش تا بهینه‌سازی عملیات معرفی کرد.

دکتر علی رسولیان، مدیرعامل مجتمع سنگ آهن سنگان، چالش‌ها و دستاوردهای اجرای فناوری‌های دیجیتال در معادن را با تمرکز بر تجربه مجتمع سنگان تشریح کرد. همچنین دکتر علی‌اصغر انصاری، مشاور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اهمیت موضوع نشست و لزوم همگرایی میان سیاستگذار، فناور و بهره‌بردار برای پیشبرد نقشه ملی تحول دیجیتال در بخش معدن سخن گفت. سخنرانان بر ضرورت طراحی چارچوب‌های تنظیم‌گری هوشمند تأکید کردند؛ چارچوب‌هایی که مسیر ارتقای بهره‌وری و نوآوری را در صنایع معدنی کشور هموار می‌کنند.

X