ساخت تراشهای که در زمان خاموشی رایانه هم اطلاعات را ذخیره میکند
دو شرکت اینتل و میکرون نسل جدیدی از حافظههای ذخیره سازی اطلاعات تولید کردهاند و میگویند این تراشهها انقلابی در دنیای رایانه و خدمات و برنامههای مرتبط ایجاد میکند.
به گزارش فارس به نقل از ان دی تی وی، این دو شرکت امریکایی میگویند این تراشهها با استفاده از فناوری 3D XPoint تولید شده اند و اهمیت ساخت آنها مشابه با ساخت و معرفی اولین نسل از حافظههای فلاش در سال 1989 است.
این تراشهها که از نسل تراشههای غیرفرار هستند دسترسی سریع به حجم زیادی از اطلاعات را ممکن کرده و ابداع برنامههای جدیدی را ممکن میکنند. غیرفرار بودن این حافظهها بدان معناست که ذخیره سازی اطلاعات بر روی آنها حتی در صورت خاموش بودن رایانه و گوشی هم ممکن است.
اینتل و میکرون میگویند استفاده گسترده از گوشیها و ساعتهای هوشمند ساخت حافظههایی که ذخیره سازی اطلاعات بر روی آنها را حتی در صورت خاموشی دستگاه ممکن کند، ضروری نموده است. بسیاری از سیستمهای هوشمند برای کنترل خودروها، لوازم خانگی و…به کار میروند و باید به گونه ای طراحی شوند که حجم انبوه اطلاعات به سرعت بر روی آنها قابل ذخیره سازی باشد و بتوان انها با سرعت بالایی تجزیه و تحلیل کرد.
این تراشهها تا هزار برابر سریع تر از تراشههای NAND هستند. تراشههای NAND هم از جمله تراشههای غیر فرار هستند که مدتهاست در رایانهها مورد استفاده بوده اند. با استفاده از تراشههای جدید سرعت نقل و انتقالات مالی در سایتهای بانکی و تجارت الکترونیک افزایش مییابد، محققان بهداشت الکترونیک با سرعت بسیار بالاتری میتوانند دادهها را به طور آنی و لحظه ای تجزیه و تحلیل کنند و الگوهای مربوط به بیماریها را مورد بررسی قرار دهند.
با استفاده از این تراشهها صنعت بازیهای ویدیویی، پخش ویدیوهای آنلاین و حتی کیفیت شبکههای اجتماعی هم متحول خواهد شد.