ایجاد امکانات در مناطق روستایی بسیار با اهمیت است
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مشاور وزیر در امور توسعه خدمات روستایی و مناطق محروم ا تاکید بر خدمت رسانی به این مناطق اظهار داشت: کاهش جمعیت مولد روستایی که به جای تولید به سمت مصرف گرایش پیدا کرده اند برای کشوری که 28% جمعیت آن در روستاها بسر میبرند شایسته نیست.
وی در گزارشی از وضعیت خدمات عمومی اجباری فاوا، مفهوم USO را حضور در مناطقی عنوان کرد که بخش خصوصی تمایلی به حضور در این مناطق ندارد و گفت: دولت جهت ایجاد خدمات در این مناطق نسبت به ساماندهی آن اقدام کرده و در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامات موثری انجام داده است
مهندس خسروی ادامه داد: در خصوص خدمات USO اسناد بالا دستی بسیاری در کشور داریم و لازم است با جدیت نسبت به خدمت رسانی به این مناطق گام برداریم.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات خاطر نشان کرد: در بستر این شبکه دسترسی به خدمات الکترونیک تسهیل شده و اهمیت خدمت رسانی به روستاها و توسعه اینترنت پهن باند در این مناطق بیشتر احساس میشودکه از محل اعتبار USO اقدام میکنیم.
مهندس خسروی ادامه داد: امروزه بحث رساندن خط ارتباطی به روستاها دیگر در USO مطرح نیست و توسعه زیرساختهای دسترسی به پهن باند در روستاها جهت دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات ارائه شده در بستر آن جزو بحثهای اصلی به شمار میرود.
وی از برنامه ریزی جهت دسترسی روستاهای بالا 15 خانوار به پهن باند خبر داد و افزود: ایجاد زیر ساخت پهن باند 20 مگابیت بر ثانیه برای روستاهای بالای 100 خانوار، توسعه خدمات عمومی و پایه شهرهای زیر 10هزار نفر جمعیت، توسعه و تامین زیرساختهای پستی و دفاتر ICT روستایی و ارائه خدمات الکترونیک به عشایر کشور از جمله برنامههای آینده ما به شمار میرود.
مهندس خسروی همچنین از همکاری پژوهشگاه ICT جهت پروژههای ارائه خدمات آموزشی به روستائیان، سلامت الکترونیک و ایجاد پایگاه ژنوم انسانی و گیاهی خبر داد و گفت: در این خصوص سه روستا به عنوان پایلوت انتخاب خواهند شد.