احیای پژوهشگاه ICT مهم ترین دغدغه ما در طول یکسال گذشته

رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات:

احیای پژوهشگاه ICT مهم ترین دغدغه ما در طول یکسال گذشته

دکتر محمد خوانساری اظهار داشت:سازماندهی نیروی انسانی و حمایت از پژوهشگران داخلی و خارجی را به عنوان یکی از ضرورت‌‌های این مرکز  دنبال می کنیم.
وی در گفت و گو  با مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت حمایت از تولید بومی و بومی سازی را در راستای  ارتقا پژوهش‌ها و حمایت از  پژوهشگران و تعاملات با ایرانیان داخلی و خارجی  دانست و گفت: اگر در کشور سرمایه‌گذاری هدفمند انجام دهیم و بستر‌های مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزه‌ی توسعه‌ی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.  خوانساری گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحققات مخابرات ایران) با بیش از ۴۰ سال سابقه در حوزه‌‌‎‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات، در بخش تحقیقات بنیادی راهبردی و سیاست گذاری در پاسخ به نیاز‌های کشور، همچنین در گسترش مرز‌های دانش بشری در حوزه‌ی ICT فعالیت مستمر داشته است.
وی با بیان این که تبادل و تعامل با مراکز علمی و دانشگاه‌ها را در دستور کار داریم  تاکید کرد: از مهمترین ماموریت‌‌های این پژوهشگاه می‌توان به برنامه‌ها و سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.
خوانساری اظهار داشت: پاسخگویی به نیاز‌های پژوهشی وزارت ارتباطات از دیگر وظایف این پژوهشگاه است که برای رسیدن به این هدف بسترسازی لازم برای استفاده از  جذب نخبگان در قالب هیات علمی و پژوهشگران در داخل و خارج از کشور را در برنامه کاری قرار داده‌ایم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر در کشور سرمایه‌گذاری هدفمند انجام دهیم و بستر‌های مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزه‌ی توسعه‌ی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎