احیای پژوهشگاه ICT مهم ترین دغدغه ما در طول یکسال گذشته

رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات:
احیای پژوهشگاه ICT مهم ترین دغدغه ما در طول یکسال گذشته
رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مشکلات مرکز تحقیقات در سالهای اخیر گفت: در تدوین برنامه های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اصل را بر سازماندهی و حل مشکلات این مرکز گذاشته ایم و توانسته ایم بسیاری از برنامه های خود را در یکسال گذشته

دکتر محمد خوانساری اظهار داشت:سازماندهی نیروی انسانی و حمایت از پژوهشگران داخلی و خارجی را به عنوان یکی از ضرورت های این مرکز  دنبال می کنیم.
وی در گفت و گو  با مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت حمایت از تولید بومی و بومی سازی را در راستای  ارتقا پژوهش ها و حمایت از  پژوهشگران و تعاملات با ایرانیان داخلی و خارجی  دانست و گفت: اگر در کشور سرمایه‌گذاری هدفمند انجام دهیم و بسترهای مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزه‌ی توسعه‌ی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.  خوانساری گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحققات مخابرات ایران) با بیش از 40 سال سابقه در حوزه‌‌‎های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات، در بخش تحقیقات بنیادی راهبردی و سیاست گذاری در پاسخ به نیازهای کشور، همچنین در گسترش مرزهای دانش بشری در حوزه‌ی ICT فعالیت مستمر داشته است.
وی با بیان این که تبادل و تعامل با مراکز علمی و دانشگاه‌ها را در دستور کار داریم  تاکید کرد: از مهمترین ماموریت‌های این پژوهشگاه می‌توان به برنامه‌ها و سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.
خوانساری اظهار داشت: پاسخگویی به نیازهای پژوهشی وزارت ارتباطات از دیگر وظایف این پژوهشگاه است که برای رسیدن به این هدف بسترسازی لازم برای استفاده از  جذب نخبگان در قالب هیات علمی و پژوهشگران در داخل و خارج از کشور را در برنامه کاری قرار داده‌ایم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر در کشور سرمایه‌گذاری هدفمند انجام دهیم و بسترهای مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزه‌ی توسعه‌ی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.