TEHRAN - Azerbaijan's Minister of Communications and High Technologies and head of the Research Institute for ICT (RICT) met and talked to each other.

At this meeting, after Dr. Mohammad Khansari, head of The Research Institute, introduced the potentials and capabilities of the RICT to the Azerbaijani delegation, he declared the readiness of the Research Institute for ICT to perform research collaboration with the Ministry of Communications.

At this meeting, which was held with the presence of deputies and heads of the RICT, a group of managers of the Ministry of Communications and Information Technology and senior officials from Azerbaijan's Ministry of Communications and High Technologies, Ali Abbasov highlighted the expansion of research on ICT between the two countries and presented the divisions of the republic Azerbaijan's Ministry of Communications.

منتشر شده در تاریخ: چهارشنبه, خرداد 28, 1393 - 16:30دسته ها: Information Technology and Telecom Research Center

• تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.