سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در دستور کار است

رئیس هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات:

سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در دستور کار است

دکتر  "محمد  خوانساری" رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات که در مراسم افتتاح هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات سخن می‎گفت، با ذکر تاریخچه‎ای از پژوهشگاه گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحققات مخابرات ایران) با بیش از ۴۰ سال سابقه در حوزه‌‌‎‌‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات، در بخش تحقیقات بنیادی راهبردی و سیاست گذاری در پاسخ به نیاز‌های کشور، همچنین در گسترش مرز‌های دانش بشری در حوزه‌ی ICT فعالیت مستمر داشته است.

وی ادامه داد: در  حال  حاضر این پژوهشگاه دارای بیش از ۲۵۰ پژوهشگر ثابت و استخدامی است که ۶۵ نفر از این عزیزان از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه‌ها هستند.

در حال حاضر با توجه به پروژه‌ها و در حوزه‌ی کاربردی و بنیادی تا ۲۵۰ نفر دیگر از پژوهشگران برجسته در قالب فعالیت‌‌های مختلف و در جهت رفع نیاز‌های کشور در این پژوهشگاه فعالیت دارند.

او تصریح کرد: هم اکنون از مهمترین ماموریت‌‌های این پژوهشگاه می‌توان به برنامه‌ها و سیاست گذاری پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.

در همین راستا تبادل و تعامل با مراکز علمی و دانشگاه‌ها را در دستور کار داریم.

خوانساری در ادامه گفت: پاسخگویی به نیاز‌های پژوهشی وزارت ارتباطات از دیگر وظایف این پژوهشگاه است که برای رسیدن به این هدف بسترسازی لازم برای استفاده از  جذب نخبگان در قالب هیات علمی و پژوهشگران در داخل و خارج از کشور را در برنامه کاری قرار داده‌ایم. از این رو  رصد فناوری‌‌های نوین مانند ۵G، رایانش ابری و اینترنت اشیاء از مهمترین عناوین برنامه‌‌های پژوهشی و بومی‌سازی پژوهشگاه است.

وی تصریح کرد: اگر در کشور سرمایه‌گذاری هدفمند انجام دهیم و بستر‌های مناسب برای مشارکت عموم جوانان فرهیخته و فارغ التحصیلان کشور را فراهم کنیم، نتایج خوبی را در حوزه‌ی توسعه‌ی فناوری و ایجاد اشتغال در کشور به دست خواهیم آورد.

رئیس هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014) گفت: در همین راستا به راه‌اندازی این سمپوزیوم و دبیرخانه‌ی دائمی آن اقدام کردیم که هر دو سال این رویداد مهم علمی برگزار شود و نخبگان علمی از داخل و خارج کشور در  آن حضور فعال داشته باشند.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎