معرفی استانداردسازی مخابرات (ITU-T)

استانداردسازی یکی از عوامل ضروری ِساختار های جامعه اطلاعاتی است که نه تنها یکی از اجزای بنیادی در جامعه اطلاعاتی جهانی ، بلکه یکی از عوامل پیشگام در انتشار اطلاعات مقرون به صرفه و قابل دسترس ونیز فناوری های ارتباطی (ICT)در دنیای در حال توسعه است. هدف استانداردهای بین المللی ایجاد محیطی است که در آن افراد بدون در نظر گرفتن فناوری زیربنایی بتوانند به خدمات در سراسر جهان دسترسی داشته باشند. مجمع جهانی استانداردسازی مخابرات بالاترین مرجع تصمیم گیری دربخش استانداردسازی مخابرات IUT است. این مجمع مهم جهانی هر چهارسال یک بار تشکیل می شود و ضمن صدور مصوبات در رابطه با فعالیت های انجام شده قبلی با صدور قطع نامه ها و تهیه طرح عملیاتی چارچوب کاری هر دوره مطالعاتی، گروه های مطالعاتیIUT  را تعیین می کند.

با توجه به جایگاه و نقش مهم گروههای مطالعاتی  ITU در  تدوین  استانداردهای ارتباطی و اطلاعاتی در جهان،  تشکیل کارگروه هایی با عضویت کارشناسان برجسته ، جهت بررسی موضوعات کاری ITU-T  ضروری به نظر می رسد. لذا در این کارگاه مهمترین موارد در خصوص چگونگی و علت تشکیل گروههای مطالعاتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

نوع:
سمینار
زبان:
فارسی
برگزاری در درون پژوهشگاه:
زمان برگزاری:
چهارشنبه, ۲ مرداد, ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰