پلتفرم های اینترنت اشیاء: معماری و محصولات

نوع: کارگاه آموزشی
زبان: فارسی
سازمان ارائه دهنده: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارائه دهنده: ملیحه آسمانی، فاطمه جباری، فاطمه عبداله ئی، دکتر زینب موحدی (استاد دانشگاه علم و صنعت)
تلفن تماس:
مکان: آمفی تئاتر قدیم
نشانی تارنما:

چکیده:
اینترنت اشیاء، زیرساختی جهانی برای جامعه اطلاعاتی است که با اتصال اشیاء فیزیکی و مجازی بر اساس اطلاعات سازگار و تکنولوژی‌های ارتباطی روز، سرویس‌های پیشرفته¬ای فراهم می‌کند. اکوسیستم اینترنت اشیاء شامل چهار بخش محیط و دستگاهها، شبکه، پلتفرم و برنامه¬های کاربردی است.
پلتفرم، مولفه‌ای کلیدی و زیرساختی در اکوسیستم اینترنت اشیاء است که از حوزه‌های ارزش‌آفرین در اینترنت اشیاء شناخته می-شود. تعاریف متعددی برای پلتفرم اینترنت اشیاء ارائه شده است که اغلب بر نقش زیرساختی و میان‌افزاری پلتفرم تاکید دارند و پلتفرم را یک موجودیت غالبأ مرکزی می‌دانند که فراهم‌کننده امکان ارتباط کاربر نهایی با اشیاء هوشمند است. به عبارتی، پلتفرم زیرساختی برای ارائه سرویس های اینترنت اشیاء مانند پردازش و تحلیل داده و مدیریت دستگاه‌های متصل فراهم می‌کند. از دیگر وظایف پلتفرم، ارائه مجموعه ابزار توسعه و استقرار برنامه‌های کاربردی است. در این سمینار، چیستی و معماری پلتفرم¬های اینترنت اشیاء مورد بررسی قرار گرفته و محصولات برتر در این حوزه معرفی می‌گردند. مباحث اصلی این سمینار عبارتند از:
• تعریف پلتفرم‌های اینترنت اشیاء و فناوری های مرتبط
• معماری‌‌های مرجع پلتفرم‌های اینترنت اشیاء
• محصولات و راهکارهای برتر متن باز و تجاری در حوزه پلتفرم های اینترنت اشیاء
• مولفه‌ها، معماری پیشنهادی، و معیارهای ارزیابی پلتفرم‌های اینترنت اشیاء
• وضعیت بازار ایران در حوزه پلتفرم‌های اینترنت اشیاء

ردیف فایل تصویری مستندات آموزشی
1 Segment1.mp4 Segment2.mp4 Segment3.mp4 Segment4.mp4 Segment5.mp4 IoT.Platform1-@IoTPlan.pdf IoT.Platform2-@IoTPlan.pdf
Segment6.mp4 Segment7.mp4 Segment8.mp4 Segment9.mp4 Segment10.mp4

مستنداتی یافت نشد.