کارگاه ذائقه¬ سنجی هوشمند کاربران در فضای سایبری

توسط همکاران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد؛

کارگاه ذائقه¬ سنجی هوشمند کاربران در فضای سایبری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس ربیعی، مجری پروژه "توسعه و بهبود سامانه ذکاوت با قابلیت‌ پیش‌بینی رویدادهای محتمل بر مبنای طبقه‌بندی محتوای متنی، تصویری و ویدئویی" ضمن بیان مطلب فوق گفت: این کارگاه در راستای نشر دانش و تجربیات بدست آمده از فعالیت­های انجام شده در حوزه طراحی و ایجاد بستر تحلیل ترافیک و ذائقه‌سنجی کاربران فضای مجازی به کنفرانس بین المللی کامپیوتر پیشنهاد شده و مورد تأیید قرار گرفت و توسط مجری و همکاران پروژه مذکور به صورت برخط برگزار گردید.

همچنین به گفته خانم مهندس ربیعی، نشر دانش و برگزاری کارگاه­های تخصصی دیگر نیز مدنظر بوده و برنامه­ ریزی لازم در این خصوص در حال انجام می باشد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
کد امنیتی (captcha)