پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانش تکنولوژی های روز پیشرو بوده و تاثیر به سزایی در حوزه ایران هوشمند دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای بومی سازی زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات در گفتگو با خبرنگار پژوهشگاه ICT درخصوص میزان تاثیر گزاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ایران هوشمند گفت: یک ضلع از ایران هوشمند مربوط به تکنولوژی ها و فناوری ها برای بهبود بهره وری است. وی افزود، این تکنولوژی و فناوری ها در بحث ایران هوشمند حائز اهمیت است و نیاز دارد که با ساختارهای کنونی کشور ما همراه و همخوان شود و پژوهشگاه نیز جایی است که ظرفیت ها و مشکلات درونی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را می داند ، تکنولوژی های روز را می داند و آنها را با هم یکپارچه کرده و به جامعه عرضه می کند. پژوهشگاه ICT در دانش تکنولوژی های روز پیشرو بوده و تاثیر به سزایی در حوزه  ایران هوشمند دارد.
بنا بر این گزارش،  آذری جهرمی به همراه، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر ناظمی رییس سازمان فناوری اطلاعات، حمید فتاحی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت و جمعی دیگر از معاونان و مدیران وزارت ارتباطات ضمن بازدید از تک تک غرفه‌های نمایشگاه با نمایندگان شرکت‌های حاضر در این رویداد گفت‌و‌گو کرد.
در این بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان روند تولید محصولات بومی مورد نیاز در زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات قرار گرفت.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎