سامانه «ذکاوت» علاقمندی ها و نیازهای مردم در شبکه های اجتماعی را می سنجد

مجری سمینار بستر تحلیل ترافیک و ذائقه‌سنجی کاربران فضای مجازی:

سامانه «ذکاوت» علاقمندی ها و نیازهای مردم در شبکه های اجتماعی را می سنجد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس لیلا ربیعی در سمینار بستر تحلیل ترافیک و ذائقه‌سنجی کاربران فضای مجازی که صبح امروز (سه شنبه ۱۵ بهمن) در محل پژوهشگاه ICT برگزار شد، در معرفی سامانه «ذکاوت» گفت: این سامانه با تمرکز بر تحلیل محیط‌های تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و دامنه‌های وب ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در این سامانه، پس از گردآوری داده از منابع مختلف و تجمیع و یكپارچه‌سازی، انواع تحلیل‌های آماری، دسته‌بندی محتوا در سطوح مختلف، تحلیل احساسات، تحلیل‌های گرافی و پیشبینی انجام شده و سپس از طریق داشبوردهای تحلیلی، ارائه‌ سرویس‌دهنده‌ تحت وب، واسط برنامه‌نویسی کاربردی و انواع بولتن‌ها مصورسازی انجام می‌گیرد.

به گفته ربیعی، آمار و نوع محتوا در کنار هم برای این سامانه مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرد.

مجری سمینار بستر تحلیل ترافیک و ذائقه‌سنجی کاربران فضای مجازی عنوان کرد: در این سمینار، کلیه اقداماتی که برای به ثمر رسیدن و ایجاد این بستر تحلیل ترافیک و ذائقه سنجی صورت گرفته، به ویژه اقدامات انجام شده در سطح کلان تشریح گردید.

وی تاکید کرد: این بستر در حال حاضر آمادگی آن را دارد که گزارش ها را در فاصله یک روز تا یک ماه ارائه دهد. حتی قابلیت این به وجود آمده که مطالب و موضوعات مهم را روزانه و به فاصله چند ساعت جمع آوری کند.

ربیعی خاطرنشان کرد: سامانه ذکاوت با هدف کمک و تسهیل کارآمدسازی و تسهیل سازی تهیه شده تا علاقمندی ها، نیازها و احساسات مردم در شبکه های اجتماعی را جمع آوری و تحلیل کند و سپس بر اساس اطلاعات آن، بخش های حاکمیتی و سیاست گذاری تصمیماتی را اتخاذ کنند.

وی ضمن ابراز امیدواری از ادامه برگزاری این گونه نشست ها، با اشاره به مخاطبان این سمینار گفت: دانشجویان رشته های علوم کامپیوتر و علوم اجتماعی، فعالان حوزه فضای مجازی و شرکت های دانش بنیان، جزء کسانی هستند که می توانند از محتوای این جلسات استفاده کنند.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎