انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه ICT با پژوهشگاه دانش های بنیادی

با هدف تبادل اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران انجام شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه ICT با پژوهشگاه دانش های بنیادی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در راستای افزایش بهره وری استفاده از منابع علمی و فنی و استانداردهای موجود در داخل کشور و همچنین توسعه بسترهای اطلاعاتی برای استفاده هر چه بیشتر و بهتر همکاران و پژوهشگران، سومین تفاهم نامه استفاده و تبادل اطلاعات در سال جاری با پژوهشگاه دانش های بنیادی، به امضا رسید.

بر این اساس، پژوهشگران مستقر در پژوهشگاه می توانند جهت آگاهی و بهره برداری منابع، به سایت پژوهشگاه دانش های بنیادی به آدرس www.ipm.ac.ir/fa یا بخش کتابخانه آن، منابع موجود در کتابخانه آن پژوهشگاه را مشاهده کرده و در صورت نیاز به دسترسی به آن منابع، ضمن هماهنگی از طریق دفتر اسناد و منابع علمی، اقدام کنند.

لازم به ذکر است، امکان دسترسی به پایگاه های استانداردهای بین المللی مطابق مقررات، عضویت اعضای طرفین در کتابخانه های دیجیتال یکدیگر به صورت رایگان و کپی از منابع اطلاعاتی در حد مجاز بخشی از خدمات مورد توافق در این تفاهم نامه است.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎