ضرورت تعریف راهبری مشخص برای پژوهش در سطح دانشگاه‌ها و پژوهشگاه

دکتر یزدانیان تاکید کرد:

ضرورت تعریف راهبری مشخص برای پژوهش در سطح دانشگاه‌ها و پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، پژوهشگاه ICT پیرو سیاست ها و رسالت های خود، با برگزاری جلساتی با نخبگان، دانشگاه ها و مراکز علمی کشور، به دنبال افزایش تعامل و رسیدن به تفاهم نامه های همکاری مشخص و تدوین شده در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

بر این اساس دیدار اخیر دکتر وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با جمعی از اساتید دانشگاه تربیت مدرس برگزار و در آن به سابقه ای از فعالیت های پژوهشی و عملیاتی طرفین اشاره شد.

یزدانیان در این جلسه ضمن تشریح ظرفیت های موجود در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: ما به منظور افزایش اثربخشی تحقیقات علمی حوزه ICT، نیازمند تعریف راهبری مشخصی برای پژوهش در سطح دانشگاه‌ها و پژوهشگاه هستیم.

این مقام مسئول یادآور شد: سرعت تحولات در فناوری های جدید، سبب تعریف بایدهایی در حرکت پژوهشگاه و دانشگاه ها بر لبه فناوری شده و ما در این مرکز تحقیقاتی که پیشران توسعه و نوآوری نیز می باشد، نیازمند بازتعریف گروه های پژوهشی بر اساس فناوری ها و نیازهای جدید هستیم به طوری که تشکیل گروه های پژوهشی مشترک، می تواند بخشی از این اقدامات پیش رو باشد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎