هدایت فعالان بخش صنعت به سمت استفاده از ظرفیت فناوری های نوین ارتباطی/ تلفیق موفق پژوهش، فناوری و صنعت در الکامپ مازندران

دکتر یزدانیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ مازندران:

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات،  دکتر وحید یزدانیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ مازندران گفت: همانگونه که قابل پیش بینی هم بود استان مازندران استان توانمندی است که پتانسیل های بالایی دارد.
وی با ابراز خورسندی از بروز و نمود این پتانسیل ها در یازدهمین نمایشگاه الکامپ این استان گفت: خوشحال هستیم که فناوری های نوین ارتباطی به همت و تلاش اندیشمندان، نخبگان و جوانان استان به فعلیت رسیده است.
یزدانیان ادامه داد: دستاوردهایی در تراز رقابت های صنعتی در این نمایشگاه شاهد هستیم و جای امیدواری بوده که حلقه ارتباطی بین دانش ، صنعت و بازار ارتباط خوبی برقرار شده است؛البته این مساله در ابتدای راه قرار دارد و مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دلیل ماهیت و نوع فعالیت خود به فناوری هایی که در لبه تکنولوژی هستند بر این باور است که اگر بخواهیم به توان داخلی خود متکی باشیم و به توسعه پایدار برسیم، بدون شک باید از ظرفیت های موجود در داخل کشور استفاده کند.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: نمایشگاه الکامپ مازندران تلفیقی از حوزه پژوهش و فناوری و شرکت های دانش بنیان و صنعت است.
وی ادامه داد: این مجموعه یک حلقه کامل به شمار می آید که دانش را به نمونه های دانش بنیان متصل کرده است.
به گفته یزدانیان ، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره از این دستاوردها حمایت کرده و ضمن توصیه نکاتی به آنها، فعالین بخش صنعت و ارتباطات را به سمت استفاده حداکثری از ظرفیت های داخلی کشور هدایت کرده است.
وی عنوان کرد: این رویدادها یک پایلوت مناسب است که امیدواریم در سراسر کشور توسعه پیدا کند و استان مازندران در واقع می تواند الگوی مناسبی برای یک نمونه موفق باشد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎