از کمک نخبگان و اساتید حوزه ICT برای ارتقای عملکرد پژوهشگاه استقبال می کنیم

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر وحید یزدانیان در این جلسه که صبح امروز (۲ آذر) در محل پژوهشگاه ICT برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم ارتقای جایگاه پژوهشگاه گفت: از کمک نخبگان و اساتید این حوزه برای ارتقای عملکرد پژوهشگاه استقبال می کنیم.

وی با اشاره به نقش هم اندیشی و استفاده از نظرات متخصصان در بهبود فرآیند امور، ادامه داد: ظرفیت های بسیار خوبی در پژوهشگاه وجود دارد که می تواند مورد استفاده دانشگاه نیز قرار گیرد و تبادل دانش و تجربه بین دانشگاه ها و پژوهشگاه را تسریع کند.

اساتید حاضر در جلسه نیز نقطه نظرات خود را در این خصوص اعلام داشتند که مهمترین نظرات اشاره شده توسط ایشان، شامل همکاری مرکز در تعریف و اجرای پروژه های دانشجویی برای حفظ ارتباط نسل آینده با پژوهشگاه، توسعه ارتباط با انجمن های علمی، بخش ارتقای ظرفیت آزمایشگاهی به منظور کمک به دانشگاه ها و همچنین تداوم اینگونه جلسات بود.

یزدانیان ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی، همدلی و همراهی همه اندیشمندان این حوزه بتوانیم نقش موثرتری در پیشرفت سریع ارتباطات و فناوری اطلاعات در اقصا نقاط کشور داشته باشیم.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎