عملکرد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مطلوب و قابل دفاع است

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

عملکرد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مطلوب و قابل دفاع است

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از سیتنا، دکتر سعید باستانی پیرامون ارزیابی فعالیت پژوهشگاه به عنوان بازوی پژوهشی حوزه‌ ICT کشور، گفت: واقعا عملکرد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مطلوب و قابل دفاع است. اتفاقات خوبی در این پژوهشگاه می‌افتد و حرکت رو به جلوست.

عضو هیات رئیسه‌ کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: حوزه‌ پژوهش حوزه‌ای رو به جلوست که تعریف مشخصی در دنیا دارد. تمام شرکت‌ها هم بخش تحقیق و توسعه دارند و زمانی که علم کاری را ندارند به سمت بخش‌های پژوهشی یا دانشگاه‌ها می‌روند و برای حل موضوعاتشان از آن‌ها کمک می‌گیرند.

باستانی، ادامه داد: پژوهش بخش اول کار است و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با کمک صنعت این کار را پیش می‌برند و به توسعه‌ کار کمک می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، افزود: اگر از پتانسیل مراکز پژوهشی استفاده کنیم دانشگاه‌های ما پویا و مساله محور می‌شوند و پژوهش‌های آینده به مراکز دانشگاهی و پژوهشی سپرده می‌شوند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر لزوم برون سپاری فعالیت‌های پژوهشی و استفاده از پتانسیل بخش دانشگاهی برای اجرای فعالیت‌های پژوهشی در پژوهشگاه‌ها، گفت: به عنوان مثال وزارت نفت کارهایش را صرفا به دست پژوهشگاه نفت می‌سپارد که این محدود کردن مشکل ایجاد می‌کند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس ابراز امیدواری کرد که پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در برون‌سپاری فعالیت‌های پژوهشی‌اش گام‌های موثرتری بردارد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎