ارائه سرویس های امنیتی حوزه فناوری اطلاعات در آزمایشگاه پژوهشکده امنیت

رییس اداره آزمایشگاه امنیت پژوهشگاه ICT اعلام کرد:

ارائه سرویس های امنیتی حوزه فناوری اطلاعات در آزمایشگاه پژوهشکده امنیت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس افشین سوزنی در خصوص فعالیت‌های در حال انجام در آزمایشگاه امنیت پژوهشگاه ICT گفت: این آزمایشگاه به عنوان آزمايشگاه مرجع در حوزه امنيت كشور، با اخذ تاييديه از مراكز ذي‌صلاح، مركز راهبردي افتا و سازمان فناوري اطلاعات ايران، خدمات و سرویس‌های امنیتی را به متقاضيان ارائه مي‌کند.

وی در خصوص اهداف و ماموريت آزمايشگاه اظهار کرد: دستيابي به اهداف تعيين شده در برنامه توسعه كشور، رسيدن به اقتصاد دانش‌بنيان در حوزه ارزيابي امنيتي، پرورش نيروي متخصص و كارآمد در حوزه امنيت و ارائه خدمات امنيتي جهت رشد و توسعه امنيت در كشور را از اهداف و ماموريت‌هاي آزمايشگاه برشمرد.

سوزنی با ارائه مصادیقی در این خصوص افزود: این آزمایشگاه با دارا بودن زيرساخت‌هاي لازم و پرسنل متخصص، براي مراكز دولتي، شركت‌هاي خصوصي و دانشگاه‌ها خدمات امنيتي را ارائه مي‌کند و قابلیت ارزیابی سامانه‌هاي كاربردي تحت وب و تجهيزات امنيتي مختلف شبكه مانند  UTM، Firewall.، SIEM، Switch   و... را دارا است.

وی اظهار کرد: در کنار اين خدمات و سرويس‌هاي امنيتي و ارزیابی برنامك‌هاي موبایل، ارزيابي عملكرد امنيت محصولات و تجهيزات نظارت تصويري و ارزيابي سامانه‌هاي هوشمند (صيانت فرهنگي/اجتماعي) نيز در آزمايشگاه امنيت پژوهشگاه به متقاضيان دريافت خدمت ارائه مي‌شود.

رییس اداره آزمایشگاه امنیت ICT در ادامه اين گزارش اعلام کرد: بخش ديگر فعاليت آزمايشگاه امنیت ارائه خدمات ارزيابي و مشاوره تخصصي در حوزه OT است.

سوزنی گفت: بيش از ۱۰ سال است كه پژوهشكده امنيت در اين حوزه فعاليت‌هاي خود را شروع کرده است و با توجه به تخصص و تجربه كسب شده در اين زمينه هم‌اكنون آماده ارائه خدمات مشاوره و ارائه خدمات و سرويس هاي ارزيابي امنيتي در حوزه صنعت OT است.

رییس اداره آزمایشگاه امنیت پژوهشکده امنیت پژوهشگاه ICT تاکید کرد: آزمایشگاه ارزيابي امنيت تجهيزات و سامانه‌هاي كنترل صنعتي برای نخستین بار در كشور و با حمايت سازمان فناوري اطلاعات ايران در پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات راه‌اندازي شده است.

سوزنی گفت: اين آزمايشگاه در راستاي چارچوب و ضوابط اعلامي از سوي مركز مديريت راهبردي افتا، پروفايل هاي حفاظتي و سند آزمون براي محصولات امنيت در حوزه صنعت توسط پژوهشكده امنيت عمل مي‌کند، بنابراين این امیدواری وجود دارد که در ۶ ماهه دوم سال جاري، تائیدیه ارائه خدمات از مراکز ذی صلاح در اين خصوص اخذ شده و خدمات مربوط به آن ارائه شود.

وی در ادامه اظهارات خود از ارائه خدمات آموزش و مشاوره در آزمایشگاه امنیت خبر داد و گفت: در راستاي ماموريت پژوهشكده امنيت و پیرو تفاهم نامه‌های منعقد شده از طرف پژوهشگاه با ديگر مجموعه‌ها، آزمايشگاه امنيت در برگزاري دوره‌هاي آموزشی تخصصي امنيت، ارائه مشاوره و ارائه خدمات و سرويس‌هاي امنيتي همكاري و فعاليت مي‌کند.

سوزنی همچنین به برخی از دستاوردها و افتخارات این مجموعه اشاره و اظهار کرد: بومي‌سازي و توليد سامانه‌هاي ارزيابي امنيت (سامانه امن جو و پدسا)، شركت فعال در کنفرانس های متعدد در حوزه امنيت و كسب رتبه‌هاي برتر در كنفرانس‌ها، همكاري در ايجاد مراكز ارزیابی امنیتی با نام «آپا» در دانشگاه‌هاي كشور براي اولين بار، چاپ و نشر كتب تخصصي در حوزه امنيت را از دستاوردها و افتخارات آزمايشگاه امنيت پژوهشگاه ارتباطات و فناوري عنوان کردند.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎