نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات آذر ماه سال جاری برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) این سمپوزیوم دوسالانه، با هدف ارائه آخرین دستاورد‌های پژوهشی ،  بنیادی و کاربردی و همچنین تبادل نظر علمی متخصصان و صاحب نظران و علاقمندان به توسعه مخابرات و فناوری اطلاعات در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود.

بنا بر این گزارش چهار کمیته ی علمی، بین الملل، سیاستگذاری و اجرایی شامل  اعضای هیات علمی پژوهشگاه ، دانشگاه‌ها، سازمان‌‌های تابعه و دانشگاه‌‌های خارج از کشور مسئولیت اجرای این سمپوزیوم را عهده دار هستند و فعالیت‌‌های ارسال فراخوان دعوت به ارائه مقاله،  پیشنهاد ارائه کارگاه ، شرکت در نمایشگاه جانبی سمپوزیوم برای شرکتها – سازمان‌ها – دانشگاه‌ها و برنامه ریزی برای برگزاری رویداد چالش نوآوری با ورود شرکت‌های استار تاپ را انجام می دهند.

این گزارش حاكی است مهمترین محور‌های این سمپوزیوم عبارت از بیگ دیتا،  ۵G ، امنیت اطلاعات، اینترنت اشیاء، رایانش ابری، بلاک چین، اقتصاد ICT ،مدیریت شبکه، سیستم‌‌های شبکه، ارتباطات نوری، ارتباطات کوانتومی، ارتباطات ماهواره، شبکه‌‌های بی سیم، رگولاتوری و استراتژی توسعه شبکه می‌باشد.

گفتنی است در طی برگزاری دو روزه ی این سمپوزیوم،  نمایشگاه جانبی با حضور شرکت‌های ICT و شرکت‌‌های نوپا (استارتاپ‌ها) برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به سایت http://ist2018.itrc.ac.ir مراجعه کنند.