نشست صمیمانه هیأت رئیسه پژوهشگاه با همکاران انجام شد

به مناسبت هفته ارتباطات؛
نشست صمیمانه هیأت رئیسه پژوهشگاه با همکاران انجام شد
نشست صمیمانه ریاست پژوهشگاه و اعضای هیأت رئیسه امروز شنبه 22 اردیبهشت ماه در سالن شهید حیدراتابکی پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، در ابتدای این نشست آقای دکتر شاهین فرهنگ از روانشناسان برجسته کشور، مباحثی را در خصوص استفاده از فرصتها برای همکاران بيان کرد.

بنا بر این گزارش، در نشست مذكور دکتر خوانساری رئيس پژوهشگاه،  این نشست را فرصتی مغتنم شمرده و گفت امید دارد شاهد تکرار این جلسات به صورت ماهیانه باشد و مشارکت بیشتر همکاران پژوهشگاه در انجام کارها را خواستار شد.

وی با اشاره به آغاز هفته ارتباطات، راه اندازی استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان و توسعه بازار IT را به عنوان سیاست کلان که مقام عالي وزارت بر روی آن تأکید دارد اعلام کرد و به نقش کلیدی پژوهشگاه در آنها اشاره نمود.

دکتر خوانساری گفت: توسعه بازار نقش کلیدی در راه اندازی استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان دارد و برای این اتفاق باید برخي فعالیتها را در داخل پژوهشگاه انجام دهیم ؛ كه از جمله آن ايجاد مرکز نوآوری و رشد می باشد، جناب وزیر در حوزه استانی نیز پیگیر این مهم می باشد و راه اندازی شعبه پارک سجاد در استان خراسان رضوی و راه اندازی مرکز نوآوری در راستاي اين برنامه قرار دارد و همکاران در حوزه پشتیبانی پیگیر این موضوع هستند.

همچنین وی به اعتماد مقام عالي وزارت به پژوهشگاه و همکاران و اهمیت آن اشاره کرد و اعتماد سازمان فناوری اطلاعات به پژوهشگاه در پروژه های حوزه دولت الکترونیک را به عنوان نمونه اي از اين اعتماد عنوان كرد. وی ادامه داد جذب درآمد اختصاصی و انجام قراردادها از جمله شاخصهایی است که در آنها همکاران به صورت جدی ارزیابی می گردند.

در ادامه وی به موفقیتهای مرکز از ابتدای تصدی وزارت توسط آقای مهندس جهرمی اشاره و گفت: فعالیت مهم و سه هفته ای همکاران در مهرماه سال گذشته در تدوین سند کودک و نوجوان, باعث اثربخشی زیادی در وزارتخانه شده و ما با فیدبک مداوم به مجموعه وزارت و انجام صحیح و کامل کار و دقت در انجام آنها، موفق به اعتمادسازی شدیم و بعد آن برنامه اقدام مشترک با سازمان تبلیغات، وزارت کشاورزی، وزارت نیرو و به تازگی وزارت بهداشت در دستور کار قرار گرفته است. با اینکه  در این چند مورد هیچ پروژه ای در پژوهشگاه نداریم اما انجام کار را منوط به تعریف پروژه نمی دانیم و همین موضوع تأثیر زیادی در کارفرما خواهد داشت.

در ادامه نشست، دکتر نصیری معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی گفت: از ابتدای تصدی معاونت چند کار را در اولویت قرار داده است که یک نمونه آن موضوع آیین نامه اداری استخدامی است که از وزارت علوم ابلاغ شده بود و مغایرتهایی وجود داشت که با پیگیریهاي مستمر این  مغایرتها برطرف گرديد.

وی همچنین به تخصیص 40 میلیاردی قانون بودجه درآمد اختصاصی به پژوهشگاه اشاره کرد و گفت:   باید بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم با انجام پروژه های ملی و نیاز محور، این منابع تخصیص یابد.

همچنین در ادمه نشست دکترمحمدی رئیس پژوهشکده فناوری ارتباطات ، دکتر معین رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات  و مهندس مداح حسینی رئیس پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی به فعاليتها و عملكرد پژوهشكده ها در سال گذشته و برنامه هاي پيش رو در سال جاري اشاره نمودند.

گفتنی است در انتهای این نشست،  پرسش و پاسخ انجام پذیرفت و به برخی سوالات و دغدغه های همکاران توسط دکتر خوانساری، دکتر نصیری و مهندس میرزاد پاسخ داده شد.