دوره آموزشی «جهان های اجتماعی و فضای مجازی» برگزار خواهد شد

دوره آموزشی «جهان های اجتماعی و فضای مجازی» در تاریخ 14/12/1396 از ساعت 14 إلی 18 در پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)،  این دوره به عنوان یکی از پیش نشست های همایش بین المللی دین، فرهنگ و فناوری محسوب می­ شود و توسط آقای دکتر حمید پارسانیا، عضو هیئت علمی دانشگاه­ تهران و عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می­ گردد.

بنا بر این گزارش مباحث دوره عبارتند از:جهان انسانی و ارتباط آن با جهان های طبیعی، حقیقت هستی جامعه و اختیار افراد انسانی، فرهنگ و بازتولید جهان اجتماعی، اجزاء، سطوح و لایه های جهان اجتماعی، تکاپوی وجودی انسان و تعدّد جهان های اجتماعی، شکاف میان هویت حقیقی و هویت اجتماعی انسان، جهان اجتماعی و نظامات مبتنی بر فضای مجازی، شبکه های مجازی و امکان شکل گیری جهان های جدید، فضای مجازی و مرزهای فرهنگی و تمدنی، فضای مجازی و هویت اسلامی – ایرانی.

گفتنی است علاقه مندان برای ثبت نام می توانند از طریق آدرس اینترنتی: https://evnd.co/8az6r اقدام نمایند.