آغاز ثبت نام و شرکت در رویداد چالش نوآوری در جویشگرهای بومی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دكتر علیرضا یاری مجری طرح جویشگر بومی ضمن بیان مطلب فوق گفت طرح جویشگر بومی به منظور توانمندسازی و تسهیل نوآوری در خدمات و کسب و کار شركت­‌های فعال در حوزه محتوا و خدمات بومی در کشور، اقدام به برگزاری رویداد چالش­‌های نوآوری در حوزه محتوا و جویشگر‌های بومی نموده است.

بنا بر این گزارش، در این راستا اولین مرحله از فراخوان چالش‌‌های نوآوری در طرح جویشگر بومی در سامانه­ی "نوآوید" به آدرس www.noavid.ir  انتشار یافته است . این سامانه به عنوان اولین سكوی تعاملی بومی در نوع خودش است که برای حل چالش­‌های نوآوری در کسب و کارها با همکاری دانشگاه تهران راه اندازی شده و هم اکنون در اولین گام، شش مورد از چالش‌‌های نوآوری شركت­‌های حوزه­ی محتوا و جویشگر‌های بومی روی این سامانه قرار گرفته است و کلیه متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و غیردانشگاهی از سراسر کشور می توانند برای حل این چالش‌ها با هم به رقابت پرداخته و از پاداش‌‌های مالی در نظر گرفته شده برای حل چالش‌ها بهره مند گردند.

مجری طرح در ادامه افزود: هدف از برگزاری مسابقات چالش نوآوری از یک طرف حمایت غیرمستقیم از شرکت‌های فعال در این حوزه جهت افزایش نوآوری در خدمات جویشگرها مبتنی بر نیازها و ذائقه جامعه کاربران ایرانی می‌باشد و از طرف دیگر افزایش نقش و مشارکت مردمی و نیز بهره گیری از دانش و توانمندی‌های متخصصان در دانشگاه‌های  سراسر کشور برای حل چالش‌‌های جویشگرها می‌باشد.

وی افزود: برگزاری این مسابقات مبتنی بر دو رویکرد نوآوری باز و جمع سپاری می‌باشد. برای این منظور تلاش گردیده است مسائل کلی و مبهم شرکت‌های فعال در طرح جویشگر بومی به پنج دسته خرده چالش تفکیک شود. این خرده چالش‌ها عبارتند از: چالش­‌های پژوهشی، ایده­پردازی، توسعه محصول، دولتی و استارتاپی.

در انتها دكتر یاری ضمن توضیح اینکه هر شرکتی که در حوزه محتوا و خدمات بومی در کشور در حال فعالیت باشد می تواند با ارسال درخواست خود بر روی سامانه نوآوید و معرفی چالش‌‌های نوآوری در محصولات وکسب وکارش از حمایت‌‌های لازم برخوردار گردد، افزود برگزاری این مسابقات را رویکرد نوینی برای افزایش مشارکت مردمی در توسعه نوآوری و تجاری سازی در کسب و کارها بویژه جویشگر‌های بومی دانسته و با دعوت از کلیه اساتید و دانشجویان سراسر کشور خواستار افزایش نقش آفرینی هر چه بیشتر مردم در توسعه و گسترش خدمات بومی در کشور گردید.