برگزاری 27 گارگاه تخصصی و آموزشی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

در ایام هفته پژوهش؛
برگزاری 27 گارگاه تخصصی و آموزشی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات
به مناسبت هفته پژوهش 27 کارگاه آموزشی توسط پژوهشگران پژوهشگاه از تاریخ 18 آذر الی 29 آذر در محل پژوهشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)،27 کارگاه تخصصی و آموزشی در ایام هفته پژوهش توسط محققان و پژوهشگران پژوهشگاه برگزار گردید.

بنا بر این گزارش این کارگاهها در حوزه های تخصصی امنیت فناوری اطلاعات، کلان داده ها، اینترنت اشیاء، ارتباطات رادیویی نوری، یادگیری عمیق، نسل پنجم شبکه های ارتباطی (5G)، آینده پژوهی و کارآفرینی برگزار گردید.

شایان ذکر است در مجموع 47 ساعت کارگاه به مناسبت هفته پژوهش توسط اعضای هیأت علمی و محققان پژوهشگاه برگزار شد.

گفتنی است این کارگاهها با استقبال چشمگیر محققان، دانشجویان و پژوهشگران حوزه های مرتبط برگزار گردید و بالغ بر 770 نفر از همکاران داخلی، دانشجویان و سایر علاقمندان حضور بهم رساندند و در مجموع 47 ساعت کارگاه مباحث روز فناوری اطلاعات و ارتباطات، با شرکت در کارگاههای مذکور از محتوای ارائه شده بهره مند شدند. فایل ارائه و فیلم کارگاهها در وبسایتseminar.itrc.ac.ir جهت استفاده آن دسته از علاقمندانی که موفق به حضور در این کارگاهها نشدند نیز قابل دریافت می باشد.