گراف دانش فارسی به عنوان یکی از محصولات برگزیده انتخاب شد

در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات کشور؛
گراف دانش فارسی به عنوان یکی از محصولات برگزیده انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات که در پنجم آذر ۱۳۹۶ توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با محوریت حکمرانی داده‌ها در برج میلاد برگزار گردید، گراف دانش فارسی به عنوان یکی از محصولات برگزیده انتخاب شد. این محصول که با مالکیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) و همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با مدیریت دکتر بهروز مینایی توسعه یافته است، توانست از میان ۹۶ محصول ارائه شده در این همایش، نظر داوران را به خود جلب کرده و جزء ۱۵ محصول برگزیده باشد. همچنین مقاله مستخرج از این محصول به عنوان یکی از مقالات برگزیده به صورت شفاهی ارائه گردید. در حاشیه این همایش، محققین و پژوهشگران با استقبال از این محصول خواستار انتشار هرچه سریع‌تر و دسترسی به خدمات ارزنده آن شدند. پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حمایت از پروژه‌های دانش بنیان توانسته است محصولات ارزنده‌ای همچون گراف دانش فارسی را با همکاری دانشگاه و صنعت به بازار فناوری و پژوهش کشور ارائه نماید.

همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با آزمایشگاه داده‌کاوی دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت دراجرای پروژه گراف دانش فارسی نمونه موفقی از ارتباط صنعت و دانشگاه و توسعه محصولات دانش‌بنیان بومی توسط جوانان با استعداد ایرانی است.