انعقاد تفاهم نامه بین بخش ایران IEEE و بخش IEEE بریتانیا و ایرلند

تفاهم نامه اي بین بخش ایران IEEE و بخش IEEE بریتانیا و ایرلند در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، با انعقاد اين تفاهم نامه، چارچوبی برای همکاری متقابل برای دستیابی به هدف اصلی IEEE برای ارتقاء نوآوری های تکنولوژیکی و برتر برای منافع بشریت ایجاد خواهد شد.

بنا بر اين گزارش در اين راستا، سیزدهمین نشست مشترک مشاورین دانشگاههای کشور و کمیته اجرایی بخش ایران با حضور پروفسور حسامی رئیس بخش IEEE بریتانیا و ایرلند در محل پژوهشگاه نيز برگزار شد.

اين گزارش حاكي است، هرساله پژوهشگاه میزبان این مراسم بوده و هدف از برگزاری این مراسم نيز برنامه ریزی، هماهنگی و تعامل سازنده با دانشگاههای کشور در جهت ارتقاء فعالیتهای انجمن بین المللی IEEE  می باشد.

در جلسه مذكور، توضيحاتي در خصوص فعالیتهای گروههای تخصصی و تبدیل وضعیت به مجامع تخصصی در بخش ایران ارائه گرديد.

همچنين گزارشي در مورد فعالیتهای دانشجویی بخش ایران عنوان شد، و نماینده دانشگاه شهرضا نيز گزارشی از فعالیتهای شاخه خود که باعث انتخاب شاخه برتر سال 96 شده بود، را بیان نمودند.