توسعه محتواي بومي در فضاي مجازي با حضور مهندس جهرمي

دكتر خوانساري ابراز داشت:
توسعه محتواي بومي در فضاي مجازي با حضور مهندس جهرمي
رئيس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: مهندس آذري جهرمي در دوران مديريت خود در شركت ارتباطات زيرساخت با افزايش ظرفيتهاي زيرساختي، موجب توسعه محتواي بومي شد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكتر خوانساري اظهار داشت: مهندس جهرمي از زمان حضورش در شركت ارتباطات زيرساخت موجب توسعه بيش از پيش پهناي باند و افزايش دسترسي و ظرفيت اينترنت كشور شده به طوري كه شركتهاي خدمات دهنده اينترنت با ميزباني محتوا و ارائه خدمات بومي توانسته اند خدمات بهتر و گسترده تري به جامعه ارائه نمايند .

ايشان با اشاره به نام گذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال تاكيد كردند كه با توسعه محتوا در فضاي مجازي كه لازمه آن ايجاد زيرساختي امن و پرسرعت مي باشد، اشتغال توسعه يافته و شاهد رشد روزافزون كسب و كارهاي نو در اين بستر خواهيم بود.

وي ادامه داد: با شناختي كه از ايشان سراغ دارم، ايشان مديري جامع نگر، باهوش، بادرايت و آينده نگر مي باشند كه توانسته اند با شفاف سازي و پاسخگويي در شركت ارتباطات زيرساخت، در اين مدت تحولاتي بزرگ در حوزه ICT ايجاد نمايند.

رئيس پژوهشگاه ادامه داد: مهندس جهرمي با تجربه فعاليت در حوزه زيرساختي و با تدابيري كه اتخاذ نموده اند با نگاه ويژه به توليد و توسعه محتواي بومي، فردي شايسته جهت رشد حوزه فاواي كشور خصوصا تسريع در تحقق كامل شبكه ملي اطلاعات خواهد بود.

دكتر خوانساري در پايان اشاره داشت: هوشمندي و به روز بودن مهندس جهرمي قطعا پژوهشگاه را در مسير پيشرفت و كارآمدي هرچه بيشتر سوق خواهد داد.