استان البرز کریدور پارک علم و فناوری اعلام شود

استاندار البرز در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
استان البرز کریدور پارک علم و فناوری اعلام شود
استاندار البرز با بیان اینکه نرخ بیکاری در استان بالا است، گفت: به‌جای اینکه یک نقطه محدود را پارک اعلام کنیم استان کریدور پارک علم و فناوری اعلام شود.

به گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) سیدحمید طهایی استاندار البرز در مراسم افتتاح پارک تخصصی علم و فناوری ارتباطات و فناوری صبح یکشنبه 8 مرداد ، با اشاره به اینکه نرخ رشد جمعیت استان البرز 2 برابر نرخ رشد جمعیت کشور است، اظهار داشت: البرز در حوزه کشاورزی و دارویی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، بنابراین پیشنهاد می‌شود پارک تخصصی کشاورزی و دارویی نیز در استان تاسیس شود.

بنا برا این گزارش وی گفت: رشد جمعیت 2.4 درصدی البرز در قیاس با میانگین 1.2 درصدی کشور از فعال بودن مهاجرت به البرز حکایت دارد.

طهایی با بیان اینکه استان البرز از نظر علمی و صنعتی در سطح بالایی قرار دارد، افزود: اما همین مهاجرت باعث شده تا نرخ بیکاری در استان بالا باشد. وی یکی از مشکلات البرز را واقع شدن در شعاع 120 کیلومتر تهران و ممنوعیت توسعه صنایعی که تا حدی آلاینده هستند، عنوان کرد و گفت: وسعت کم البرز باعث محدودیت کشاورزی نیز شده است، اما در همین حد نیز به علت وجود مراکز علمی متعدد، کشاورزی البرز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی افزود: با توجه به تعداد بالای دانش آموختگان دانشگاهی در البرز و وجود مراکز علمی متعدد ما پیشنهاد دادیم تا علاوه بر پارک تخصصی فناوری اطلاعات، پارک علم و فناوری تخصصی کشاورزی نیز در البرز تاسیس شود.
وی با اشاره به اینکه زمین در استان البرز کم است، بیان کرد: البرز مهد کشاورزی و دانشگاه‌های آن است ولی باز هم در زمینه کشاورزی محدود است.

طهایی با بیان اینکه اشتغال باید در حوزه خدمات توسعه یابد، اضافه کرد: با توجه به تحصیلات سطح بالا در استان و وجود پارک‌های علمی درخواست دادیم در حوزه کشاورزی هم پارک علم و تخصصی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه البرز در حوزه قطعه‌سازی هم نیازمند سازماندهی پارک علمی است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه البرز هاب دارویی است در این زمینه هم می‌تواند پارک علم و فناوری داشته باشد.

طهایی ادامه داد: به جای اینکه یک نقطه محدود را پارک اعلام کنیم استان کریدور پارک علم و فناوری اعلام شود و افراد گوناگون برای این امر اعلام آمادگی کردند.

طهایی با طرح پیشنهاد تبدیل شدن البرز به کریدور علم و فناوری خاطرنشان کرد: این کریدون می‌تواند واحدهای مستقر در استان را از مزایا و امتیازات پارک‌های علم و فناوری برخوردار کند.
استاندار البرز در پایان به فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه دولت الکترونیک اشاره و اظهار کرد: ظرف سه سال گذشته تعداد خدمات ارائه شده در دولت الکترونیک از 48 خدمت به بیش از 550 خدمت افزایش یافته و تعداد خدمات ارائه شده در دفاتر پیشخوان خدمت نیز به 300 خدمت رسیده است.