مثلث همکاری دولت، دانشگاه و بخشی خصوصی از اولویت های دولت دوازدهم است

دکتر واعظی در مراسم افتتاح نخستین پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
مثلث همکاری دولت، دانشگاه و بخشی خصوصی از اولویت های دولت دوازدهم است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بخش خصوصی بهتر می تواند منافع خود را تشخیص دهد افزود: مثلث همکاری دولت، دانشگاه و بخشی خصوصی از اولویت های دولت دوازدهم است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) دکتر محمود واعظی در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره اهمیت ارتباط دولت و صنعت با دانشگاه ، گفت : در وزارت ارتباطات در 4 سال گذشته تجربه موفق همکاری مثلث دولت ، بخش خصوصی و دانشگاه را داشته ایم و تجربه همکاری این مثلث می تواند در بخش های دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نقش دولت نقش حمایتی و نظارتی است ، افزود: بخش خصوصی منافع خود و جامعه را بهتر از دولت  تشخیص می دهد و ضلع دیگری نیز که از آن غفلت شده است فناوری ، علم و نو آوری است که حتما همکاری این مثلث باید ادامه داشته باشد و می تواند یکی از اولو یت های برنامه های دولت دوازدهم باشد.
دکتر واعظی با اشاره به مسوولیتی که در ستاد اقتصاد مقاومتی استان البرز دارد نیز تاکید کرد : این استان دارای نیروهای مستعد دانشگاه ، صنایع پیشرو  و مراکز کشاورزی علمی است و زیرساخت های خوبی هم در در 4 سال گذشته در این استان ایجاد شده است و در حوزه دولت الکترونیک نیز خدمات مناسبی ارایه می شود.
ایشان با تاکید بر اینکه امروز نفت ،بانک و بیمه ایجاد ثروت نمی کند، اظهار داشت: امروز ثروت در علم و فعالیت دانش بنیان  است به طوری که از 10 شرکت برتر دنیا 9 شرکت در این حوزه فعالیت می کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تصویب طرح کریدور علم و فناوری اشاره کرد و تصریح داشت: این کریدور از تهران در مرکز مخابراتی رودهن آغاز و از پژوهشگاه های فضایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات در تهران عبور می کند و با گذر از پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات به شهرک ICT در مجموعه شرکت خدمات هوایی پیام منتهی می شود و البته بقیه وزارتخانه ها هم می توانند در این کریدور حضور داشته باشند.

وی مجموعه پیام را مکمل این پارک فناوری عنوان کرد و افزود: قرار نیست در این حوزه کار تکراری انجام شود و استارتاپ هایی که در دانشگاه ها تشکیل می شود, از مرحله ای به بعد می توانند در این پارک مستقر شده و بعد از مدتی که بزرگتر شده باشند و نیاز به امکانات بیشتری داشته باشند در شهر بین المللی ICT  در منطقه پیام استقرار می یابند و از مزایای این پارک هم در آن منطقه برخوردار هستند.

دکتر واعظی در بخش دیگری از سخنان خود، به فعالیت مرکز فضایی پاکدشت در مجموعه شرکت خدمات هوایی پیام نیز، اشاره کرد و از ادامه مذاکرات برای خرید ماهواره سنجشی خبر داد و گفت : ساخت ماهواره مخابراتی نیز در حال انجام است .
ایشان با بیان اینکه در منطقه ویژه اقتصادی پیام, بستر برای انجام فعالیت های مختلف آماده است ، افزود : طرح تبدیل فرودگاه پیام به مسافربری به تصویب رسیده است و در آینده نزدیک اجرایی می شود که این کار تاثیر بسیاری در منطقه دارد.
وزیر ارتباطات در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: کابینه جدید انتخابی در دولت دوازدهم با قوت بیشتر در راستای برنامه های رییس جمهور و خواسته های مردم ، منسجم و هماهنگ، عمل کند.