حضور پژوهشگاه در سومین کنفرانس بین المللی انقلاب چهارم صنعتی

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با حضور در شورای علمی کنفرانس بين المللي انقلاب چهارم صنعتي و شرکت در نمایشگاه جانبي آن، در كنفرانس مذكور حضور پررنگی داشت.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، سومین کنفرانس بین‌المللی انقلاب چهارم صنعتی و نمایشگاه جانبي آن در 22 و 23 تیرماه سال جاري در سالن همایش‌ها و طبقه اول برج میلاد با حضور سیاست‌گذاران، دانشگاهیان و اهالی صنعت و تجارت و با هدف ایجاد یک محیط تعاملی برای انتقال دانش، برگزار گرديد.

بنا بر اين گزارش، طرح نسل پنجم شبکه موبایل و طرح اینترنت اشیاء در غرفه پژوهشگاه ارائه گرديد و در مورد اهداف، چشم انداز و دست آوردهاي طرحهاي مذكور اطلاع‌رسانی شد.

دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز از غرفه پژوهشگاه بازدید و در مورد طرح‌های نسل پنجم و اینترنت اشیاء صحبت کردند. همچنین ایشان بر حضور پررنگ‌تر پژوهشگاه در نمایشگاه‌های آتی تأکید نمودند.

شايان ذكر است غرفه پژوهشگاه بیش از 600 بازدیدکننده از بخش‌های دولتی و خصوصی داشت که با صدها نفر از آن‌ها به صورت رو در رو و از نزدیک صحبت و تعامل صورت گردید. از مزایای شرکت در این کنفرانس و نمایشگاه می‌توان به ایجاد تعامل با دست‌اندرکاران صنعت بخصوص انقلاب چهارم صنعتی در ایران و جهان، معرفی دستاوردهای پژوهشگاه در خصوص نسل پنچم شبکه موبایل و اینترنت اشیاء و ارتباط و اهمیت آن در انقلاب چهارم صنعتی، آشنایی و جذب توانمندی‌های همکاری دو طرفه با بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی، و همچنین معرفی پروژه آینده طرح نسل پنجم یعنی بستر تست و آزمایشگاه 5G و جذب توجه و انگیزه در این زمینه، می‌توان اشاره کرد.