شركتهاي رشدي و توسعه اي، جهت استقرار در پارك تخصصي ICT پذيرش مي شوند

دكتر خوانساري خبر داد؛
شركتهاي رشدي و توسعه اي، جهت استقرار در پارك تخصصي ICT پذيرش مي شوند
پارك علم و فناوري تخصصي ICT در سايت امام سجاد(ع) وابسته به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، نسبت به پذيرش تعداد محدودي شركت رشدي و توسعه اي جهت استقرار در شعبه پارك دانشگاه تهران واقع در سايت امام سجاد(ع) اقدام مي نمايد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكتر خوانساري ضمن بيان مطلب فوق گفت: شركتهايي كه در اين مرحله پذيرش مي گردند، در ابتدا توسط پارك علم و فناوري دانشگاه تهران پذيرفته مي شوند و پس از شروع رسمي فعاليت پارك تخصصي ICT- كه مسئوليت راه اندازي آن توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات مي باشد- به صورت خودكار به عنوان پذيرفته شده آن پارك تلقي خواهند شد و از مزاياي يك پارك علم و فناوري تجاري با پشتوانه مشترك دانشگاه تهران و وزارت ICT برخوردار خواهند بود.

وي به مزاياي پذيرفته شدگان اين دوره در سايت امام سجاد(ع) اشاره كرد و گفت: شركتهاي پذيرفته شده در قدم اول از مزاياي معمول پارك علم و فناوري دانشگاه تهران از جمله برخورداري از حمايتهاي مالي با ضريب دو نسبت به مقررات پارك دانشگاه تهران(ويژه شركتهاي رشدي) و بهره مندي از تخفيف اجاره 50 درصد دوره راه اندازي و شش ماهه آغاز اسكان استفاده خواهند كرد.

رئيس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، ارائه ساير خدمات برنامه هاي برتري بخش از جمله اسكان در فضای با کیفیت با دسترسی عالی از شهرهای تهران و کرج، برخورداری از زیرساخت شبکه اطلاعات پر سرعت، برخورداری از رايانش ابری، برخورداری از شرایط محیط پاک نرم افزاری، تسهیل دسترسی به بازار ملی، توسعه تعاملات و همکاری بین‌المللی و امکان مشارکت در پروژه‌های پیشران پارک را از ديگر مزاياي شركتهاي مستقر در سايت پس از شروع فعاليت رسمي آن عنوان كرد.

وي اولويت پذيرش را با شركتهايي دانست كه در مدت زمان مذكور، تقاضاي خود را به همراه كليه مستندات لازم ارسال نموده و مطابق نظر كارگروه ارزيابي، امتياز بالايي را كسب نمايند.

گفتني  است آخرين مهلت ثبت نام و ارسال مدارك، حداكثر تا پايان وقت اداري روز شنبه 24 تير ماه و يا دريافت 30 درخواست اول خواهد بود.

متقاضيان محترم مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر درمورد پارك تخصصي ICT به آدرس http://ictstp.itrc.ac.ir و در خصوص فراخوان ياد شده به سايت http://stp.ut.ac.ir مراجعه فرمايند.