امکان دسترسی آزاد به محتوای کارگاه‌ها و همایشهای تخصصی برگزار شده در پژوهشگاه

دکتر خوانساری خبر داد؛
امکان دسترسی آزاد به محتوای کارگاه‌ها و همایشهای تخصصی برگزار شده در پژوهشگاه

به مناسبت آغاز چهل و هفتمین سال فعالیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات(مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، امکان دسترسی جهت بهره برداری از مطالب و مشاهده فایل تصویری کارگاههای آموزشی، همایش‌ها و سمینارهای تخصصی برگزار شده به همراه مستندات مربوط در این پژوهشگاه، برای همگان فراهم گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، دکتر خوانساری ضمن تبریک به مناسبت سالروز تاسیس مرکز گفت: با توجه به برگزاری سمینارهای علمی، کارگاههای آموزشی، سخنرانی‌های علمی، همایشهای یک و چند روزه در حوزه‌های تخصصی فاوا از قبیل اینترنت اشیاء، 5G، داده‌های عظیم، رایانش ابری، جویشگر بومی، فناوری‌های نوین، امنیت اطلاعات و…در این پژوهشگاه توسط اعضای هیات علمی و پژوهشگران، اساتید و دانشمندان ایرانی داخلی و غیر مقیم خارجی و نیز محققین خارجی در طول سال، از امروز این امکان برای تمامی علاقمندان فراهم گردیده است تا فایل تصویری برگزاری کارگاهها را از طریق مراجعه به پرتال تخصصی سمینار پژوهشگاه به آدرس http://seminar.itrc.ac.ir مشاهده نمایند.

این سامانه تحت وب، با هدف بهره گیری رایگان همه متخصصان از محتوای علمی برگزار شده، راه اندازی گردیده است.

گفتنی است پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به طور میانگین در طول سال بالغ بر 50 دوره آموزشی تخصصی حوزه ICT  برگزار می‌نماید.