بومی سازی سیستم مالتی پلکسرSTM-16 نوری

بومی سازی سیستم مالتی پلکسرSTM-16 نوری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) ،سیستم مالتی‌پلکسر STM-16 نوری ساخته شده در پژوهشگاه ، مطابق با استاندارد ITU-T G.707 بوده که در آن چهار سیگنال STM-4 و یا STM-1 نوری به یک سیگنال STM-16 نوری، مالتی‌پلکس می¬شوند.
بنا بر این گزارش این سیستم قابلیت پشتیبانی از لاین نوری با سرعت STM-16، واسط‌‌های ورودی تریبوتاری STM-4 و STM-1 ، منابع استاندارد تایمینگ مانند Free Run، Hold Over، Line و External و مکانیسم‌ حفاظتی MSP 1+1 و همچنین قابلیت ارائه مدیریت و کنترل سیستم با واسط کاربر گرافیکی (GUI)، پیکربندی بصورت Terminal Multiplexer ، قطع خودکار توان خروجی لیزر (ALS) در صورت قطع فیبر و تعیین وضعیت گزارش، سطوح آستانه و اعلام هشدار در صورت گذر از آستانه را دارا می‌باشد.
این گزارش حاکی است سیستم مالتی پلکسر STM-16 دارای پورت ورودی و خروجی مرجع تایمینگ ۲۰۴۸ KHz مطابق با توصیه نامه G.703 و نرم‌افزار گرافیکی GUI مناسب برای مشاهده ساختار فیزیکی و مدیریت المان است.
این گزارش می افزاید نتایج آزمون‌‌های کاملی که توسط تیم نظارت انجام شده است موید صحت عملکرد و انطباق با استاندارد‌های معتبر بین المللی می‌باشد.
شایان ذکر است با اعمال تغییراتی در این سیستم توسط شرکت تولیدکننده و به منظور بهینه سازی و افزایش قابلیت، سیستم قادر خواهد بود تا انواع واسطها مانند E1، E3، FE (10/100)‎ و GE را به عنوان ورودی دریافت و به سیگنال STM-16 مالتی پلکس نماید.
گفتنی است با توجه به کسب دانش فنی طراحی و ساخت سیستم‌‌های نیمه صنعتی توسط پژوهشگران مرکز تحقیقات مخابرات ایران ، به زودی طی فراخوان از شرکت‌‌های توانمند و علاقمند جهت انتقال دانش فنی به منظور تجاری سازی سیستم صنعتی مالتی پلکسر STM-16 نوری، ارتقای قابلیت آن و بکارگیری این سیستم‌ها در حوزه ارتباطات نوری کشور، دعوت می شود.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎