بهره گیری از محصولات حوزه صیانت فرهنگی و اجتماعی

دعوت به مشارکت دانشگاهها و شرکت‌های دانش بنیان؛

بهره گیری از محصولات حوزه صیانت فرهنگی و اجتماعی

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، از تمامی دانشگاه­ها و شرکت­‌های دانش­ بنیان که حداقل در یکی از حوزه­‌‌های پالایش محتوای متنی، تصویری، ویدیوئی، پروفایل، وارسی عمیق بسته­‌ها یا اعمال کنترل والدین، فعالیت­‌های منجر به توسعه فناوری بومی و یا تولید محصول بومی انجام داده­اند، دعوت بعمل آورده است تا اطلاعات مربوط به سوابق فعالیت­‌های خود و کلیاتی در خصوص فناوری یا محصول خودرا حداکثر تا تاریخ ۹۳/۹/۸ ارائه نمایند.

بنا بر این گزارش، اطلاعات ارسال شده باید متعلق به محصول موجود و یا مربوط به فناوری بومی‌باشد که حداکثر ظرف مدت ۳ ماه آینده، قابلیت تبدیل به محصول بومی و آماده­ ی بهره­ برداری در شبکه ارتباطی کشور یا توسط کاربران این شبکه باشد.

این گزارش حاکی است، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ( مرکز تحقیقات مخابرات ایران ) طی ۵ سال اخیر، با هدف توسعه دانش و فناوری بومی و ارتقاء توانمندی متخصصین و شرکت­‌های دانش­ بنیان داخلی،  اقدام به اجرای پروژه­‌‌های پژوهشی متعدد از جمله شناسایی صفحات وب غیراخلاقی با استفاد از پروفایل صفحات، شناسایی تصاویر ویدئویی غیراخلاقی با استفاده از پردازش محتوا، طراحی و پیاده­ سازی سامانه پالایش محتوا، طراحی و تدوین متدولوژی و رویه­‌‌های تست سامانه­‌‌های پالایش محتوا، طراحی سکوی ارزیابی عملکرد محصولات پالایش ارتباطات اینترنتی و  طراحی و تدوین نظام پالایش ارتباطات اینترنتی کشور در زمینه پالایش ارتباطات اینترنتی، با رویکرد تحلیل محتوایی انواع داده­‌‌های اینترنتی نموده است. همچنین بر اساس بررسی­‌های انجام­  شده، دانشگاه­ها و شرکت­‌های دانش­ بنیان داخلی نیز طی سال­‌های اخیر، فعالیت­‌های پژوهشی موفقیت­ آمیز و منجر به بومی­ سازی فناوری و تولید محصول بومی به انجام رسانده­ اند.

این گزارش می‌افزاید، هم اینک به اتکای دانش، تجربیات، زیرساخت­ها،‌ فناوری­ها و محصولات حاصل از اجرای پروژه ­‌های پژوهشی فوق الذکر و در پی تصمیم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مبنی برلزوم بهره­ گیری از محصولات پالایش برخوردار از گواهی اعتبار و بر اساس تفاهم­نامه­ ی امضاء شده بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیرساخت، مسئولیت ارزیابی، اعتبارسنجی و صدور گواهی اعتبار برای این محصولات به پژوهشگاه محول شده است تا با ایجاد فضای رقابتی، فرصت بهره­ گیری از تمام محصولات موجود دراین حوزه، برای متولیان شبکه ارتباطی کشور ( بویژه متولیان لایه دسترسی این شبکه در بخش خصوصی ) و کاربران این شبکه فراهم گردد.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎