بازدید دانشجویان از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات(مرکز تحقیقات مخابرات ایران)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) جمعی از دانشجویان انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه قم به منظور آشنایی با توانمندی‌ها و امکانات علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) از پژوهشکده‌‌های فناوری اطلاعات، فناوری ارتباطات، مطالعات راهبردی و اقتصادی و کتابخانه دیدن کردند.

بنا بر این گزارش، این دانشجویان از گروه‌‌های سامانه‌‌های چندرسانه ای، سکو‌های فناوری اطلاعات، پروژه زمین و آزمایشگاه‌‌های تحقیقاتی پژوهشکده فناوری ارتباطات دیدن کردند و از نزدیک با بخشی از فعالیتها و امکانات مرکز تحقیقات مخابرات ایران آشنا شدند.

درج دیدگاه

سوال امنیتی
این بخش به منظور جلوگیری از ورود هرزنامه در نظر گرفته شده است. لطفاً آن را تکمیل نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎