آزمایشگاه آزمون و ارزیابی تجهیزات (IPv4, IPv6) در شبکه انتقال

در اين آزمايشگاه، آزمونهاي تاييد نمونه انواع پروتکلهای لایه دوم و سوم شامل آزمونهاي تطابق، عملكرد و كارآيي بر روي تجهيزات سوئيچ و روترIPV4/V6  انجام مي‌شود. آزمونها بر اساس استانداردهاي سري RFC انجام شده و در حال حاضر بيش از بيست استاندارد را در بر مي‌گيرد. پروتكل‌هايي مانند RIPng Routing، BGP4، IS-IS Routing، OSPFv3,v2، MLD، IGMP v3,v2 از مواردي است كه در آزمايشگاه بررسي خواهند شد. اين آزمايشگاه در سال ۱۳۸۹ موفق به كسب گواهي بين المللي تاييديه صلاحيت مطابق با استاندارد  ۱۷۰۲۵ گرديده است. در اين آزمايشگاه تاكنون فعاليتهاي زير انجام شده است:

- تست عملكرد و كآرايي تجهيزات سوييچ شبكه

- تست عملكرد، كارآيي و انطباق مسيرياب (Router)

- ارائه مشاوره تخصصي به سازمان­ها و شركت­هادر زمينه نتايج تست­ها و انواع آزمون

- برگزاري كارگاه آموزشي

اين آزمايشگاه با حمايت مالی و فنی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مشارکت دانشگاه صنعتی شریف در  بازه زماني ۱۳۸۷ الي ۱۳۹۰ در این دانشگاه  راه‌اندازي شده و هم اكنون ارائه سرويس مي‌نمايد. در بازه زمانی ۱۳۹۵ الی ۱۳۹۶ ارتقای تجهیزات به منظور افزایش ظرفیت آزمایشگاه با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات  و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام گردیده است.

نوع آزمایشگاه:
موقعیت آزمایشگاه: