پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

فارسی

پیشران های توسعه حمل و نقل جاده ای هوشمند و نقش ICT در آن

حمل و نقل هوشمند، حوزه ای وسیع با کاربردهای متنوع شامل مدیریت ترافیک، مدیریت ناوگان، کاهش آلودگی هوا و خوردروهای خودران و ... است. کاربردهای متنوع این حوزه نیازمند فناوری‌های گوناگون و زیرساخت های فناوری متعدد است. در سخنرانی نخست این رویداد، فناوری‌هایی که محرکهای اصلی در تحقق اهداف حمل و نقل جاده ای هوشمند هستند معرفی و وضعیت این فناوری‌ها در جهان و کشور بررسی شد. سپس به بیان نقش صنعت تلکام در هموار کردن مسیر تحول دیجیتال در صنایع با محوریت صنعت خودرو سازی پرداخته شد.

Fraud Management in Telecommunication Networks

كلاهبرداري در شبكه­ هاي مخابراتي، مشكلي است كه بر روي همه اپراتورها و مشتريان تاثير مي­گذارد و منجر به ايجاد خسارت به درآمد سالانه اپراتورها و همچنين تحميل هزينه به مشتريان مي­گردد. كلاهبرداري­هاي مخابراتي در حال افزايش مي­باشند و براساس گزارشات منتشر شده توسط مراجع ذي­صلاح، سالانه منجر به ايجاد خسارات بالايي مي­گردند.

جلسه ۳۶ فروم نسل پيشرو ارتباطات (۵G)، بررسی جنبه‌های اقتصادی مدیریت طیف فرکانسی از منظر ITU

طیف فرکانسی از جمله سرمایه‌های‌ ملی و منابع خدادادی هر کشور است که به دلیل کاربرد در برقراری ارتباطات رادیویی دارای ارزش اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به سزایی است. از طرفی رشد روزافزون استفاده از امواج رادیویی در انواع شبکه‌های مخابراتی عمومی و اختصاصی اجتناب‌ناپذیر بوده و حتی استفاده از انرژی این امواج در امور صنعتی، پزشکی و خانگی امری متداول و عادی شده است. این افزایش کاربردها باعث افزایش درخواست بهره‌برداری از طیف فرکانسی خواهد شد. بر اساس تئوری اقتصاد، تا زمانی که تقاضا از عرضه بیشتر می‌شود، قیمت‌ها تعیین‌کننده‌ترند!

Caching in Ultra Dense Cellular Networks

Caching the content closer to the user equipments (UEs) in heterogenous cellular networks (HetNets) improves user-perceived Quality-of-Service (QoS) while lowering the operators backhaul usage/costs.‎ Nevertheless, under the current networking strategy that promotes aggressive densification, it is unclear whether cache-enabled HetNets preserve the claimed cost-effectiveness and the potential benefits.‎

جلسه سوم فروم فناوری های کوانتومی کاربردپذير در حوزه فاوا

معرفی زیرشاخه های اصلی حوزه رمزنگاری پساکوانتومی

آشنایی با کامپیوترهای کوانتومی و توان پردازشی آن‌ها

آشنایی با رمزنگاری پساکوانتومی مشبکه مبنا

بررسی طرح‌های ارائه شده در فراخوان NIST

معرفی دانشگاه‌ها و موسسات پیشرو در حوزه رمزنگاری پسا کوانتومی

جلسه هشتم فروم اقتصاد ديجيتال

تبيين اجمالي مدل تحول ديجيتال ۲۰۲۰
تحلیل‌های كليدي از ارزيابي بلوغ ديجيتال سازمان‌های ايراني
اهميت نگاه چابك در تحول ديجيتال
لزوم رويكرد تجربه گري در تحول ديجيتال
نقش متدولوژي در موفقيت تحول ديجيتال
اهميت ارتقاء تجربه كاركنان در ديجيتالي شدن
رهبري ديجيتال: شرط لازم و نه كافي براي موفقيت
فرهنگ ديجيتال: كاري شبيه كاشت بامبو!
اشتباهات رايج در حكمراني ديجيتال
لزوم سرمایه‌گذاری ديجيتال هوشمند
وضعيت زیرخط فقر مهارت و استعداد ديجيتال در سازمان‌های ايراني

جلسه دوم آشنایی با مفاهیم رایانش کوانتومی

مفاهیم رایانش کوانتومی
بررسی شرکت‏ها و دانشگاه‏ها
علم‏سنجی در حوزه رایانش کوانتومی
کاربردهای رایانش کوانتومی
بررسی روش‏های اصلی ساخت رایانه کوانتومی

سمینار گذر به IPv6 در شبکه IP کشور

هم اکنون بسیاری خدمات در جامعه ما و جامعه جهانی بر بستر اینترنت ارائه می­شود. پروتکل ارتباطی این شبکه از آغاز IPv4 بوده است. با توجه به اتمام فضای آدرس در IPv4 ، نسخه جدیدی از پروتکل IP به نام IPv6 برای جانشینی آن استاندارد شده ولی این نسخه قابلیت پشتیبانی از نسخه قبلی(IPv4) را ندارد.

صفحه‌ها