فناوری اطلاعات و ارتباطات در خودروی خودران

یک خودروی خودران یک وسیله نقلیه است که میتواند بدون کنترل انسان هدایت شود. این نوع وسیله نقلیه به یک واقعیت بنیادی تبدیل شده است و ممکن است راه را برای سیستم‌‌های آینده کامپیوترها از هنر رانندگی عبور می دهند، هموار کنند. یک خودروی خودران نیز به عنوان یک ماشین بدون راننده، ماشین ربات، ماشین خودگردان یا وسیله نقلیه مستقل شناخته شده است. اتومبیل‌‌های بدون راننده، از جمله طراحی خودکار خودرو گوگل، هزاران ساعت در جاده‌‌های آمریکایی وارد شده اند، اما هنوز در مقیاس وسیع در دسترس نیستند.

خودروی خودران از انواع مختلف فناوری استفاده می کنند. آنها می توانند با دانش GPS شناخته شده برای کمک به ناوبری ساخته شوند. آنها می توانند از حسگرها و تجهیزات دیگر برای جلوگیری از برخورد استفاده کنند. آنها همچنین توانایی استفاده از طیف وسیعی از فناوری به نام واقعیت افزوده، جایی که یک وسیله نقلیه اطلاعات را به رانندگان در روش‌‌های جدید و نوآورانه نمایش می دهد

برخی معتقدند که تولید خودروی خودران می تواند مشکلی با بیمه اتومبیل‌‌های موجود و کنترل‌‌های ترافیکی مورد استفاده برای ماشین‌‌های کنترل شده انسان باشد. تحقیقات قابل توجه در مورد وسایل نقلیه مستقل در حال انجام است، نه تنها در ایالات متحده، بلکه در اروپا و سایر نقاط جهان.

مطالب مورد بحث:

۱-  خودروی خوران و روند تکامل آن

۲-  بررسی فناوری مرتبط با خودران­سازی اتومبیل­ها

۳-  بررسی شرکت­‌های سازنده قطعات ICT خودرو‌های خودران

۴-  بررسی چالش­‌های امنیتی خودرو‌های خودران

نوع:
کارگاه آموزشی
زبان:
فارسی
برگزاری در درون پژوهشگاه:
زمان برگزاری:
يكشنبه, ۹ دى, ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰