سمينار علمی معماری صفحه کنترل هوشمند در تجهیزات انتقال نوری برگزار شد

سمينار علمی معماری صفحه کنترل هوشمند در تجهیزات انتقال نوری توسط پژوهشکده فناوری ارتباطات امروز 30 خرداد در سالن آموزش پژوهشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)،  در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، پروژه بومی‌سازی طراحي و ساخت سيستم‌هاي انتقال نوري POTN با قابليت ROADM تا نرخ 100Gb/s در پژوهشگاه مصوب گردیده و در حال حاضر در فاز اجرایی قرار دارد و این سمیناربه‌منظور انتقال دانش فنی کسب شده از دستاوردهای این پروژه با حضور کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت‌های دانش بنیان برگزارگردید.

بنا بر این گزارش در ابتدای این سمینار مهندس ضیایی پور در خصوص استانداردها، الزامات و معماری صفحه کنترل هوشمند T-SDN توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

سپس در  رابطه با پیاده‌سازی T-SDN با نرم‌افزار متن باز کنترلر ONOS و روش پیاده‌سازی آن مطالبی ارائه شد.

در پایان مهندس امامی مجری پروژه در رابطه با اهداف و محصولات خروجی از پروژه و نحوه مشارکت شرکت‌های دانش بنیان در این پروژه توضیحات تکمیلی را ارائه نمود و سمینار با پرسش حاضرین و پاسخ ارائه دهندگان به پایان رسید.