نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات آذر ماه سال جاری برگزار می شود

نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات ( IST2018) از تاریخ 26 لغایت 28 آذرماه 1397 در محل پژوهشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) این سمپوزیوم دوسالانه، با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی ،  بنیادی و کاربردی و همچنین تبادل نظر علمی متخصصان و صاحب نظران و علاقمندان به توسعه مخابرات و فناوری اطلاعات در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود.

بنا بر این گزارش چهار کمیته ي علمی، بین الملل، سیاستگذاری و اجرایی شامل  اعضای هیات علمی پژوهشگاه ، دانشگاه ها، سازمان های تابعه و دانشگاه های خارج از کشور مسئولیت اجرای این سمپوزیوم را عهده دار هستند و فعالیت های ارسال فراخوان دعوت به ارائه مقاله،  پیشنهاد ارائه کارگاه ، شرکت در نمایشگاه جانبی سمپوزیوم برای شرکتها – سازمان ها – دانشگاه ها و برنامه ریزی برای برگزاری رویداد چالش نوآوری با ورود شرکتهای استار تاپ را انجام می دهند.

اين گزارش حاكي است مهمترين محورهای این سمپوزیوم عبارت از بیگ دیتا،  5G ، امنیت اطلاعات، اینترنت اشیاء، رایانش ابری، بلاک چین، اقتصاد ICT ،مدیریت شبکه، سیستم های شبکه، ارتباطات نوری، ارتباطات کوانتومی، ارتباطات ماهواره، شبکه های بی سیم، رگولاتوری و استراتژی توسعه شبکه مي باشد.

گفتنی است در طی برگزاري دو روزه ي اين سمپوزیوم،  نمایشگاه جانبی با حضور شرکتهای ICT و شرکت های نوپا (استارتاپ ها) برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به سایت http://ist2018.itrc.ac.ir مراجعه کنند.