عضو هيات علمي پژوهشگاه، رئيس مركز تعالي اينترنت اشياء اتحاديه جهاني مخابرات (ITU) در آسيا و اقيانوسيه شد

توسط اتحادیه جهانی مخابرات(ITU) ؛

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرزاد ابراهيمي به عنوان رئيس مركز تعالي (Center of Excellence) حوزه اينترنت اشياء در آسيا و اقيانوسيه به مدت ۴ سال برای بازه زمانی2022-2019 انتخاب شد.  این عضو هیأت علمی، با تأسیس شرکت دانش مان اینترنت اشیا (آکادمی اینترنت اشیاء) و با انجام فعالیتهای موثر داخلی و بین المللی خود توانسته این جایگاه را کسب نماید.

بنا بر این گزارش نقش مراکز تعالی فراهم آوردن Leadership ، Best Practice ، Research ، Support  و Training در یک حوزه تخصصی است. انتخاب آکادمی اینترنت اشیا به عنوان مرکز تعالی IoT به این معنی است که محوریت فعالیت IoT اتحاديه جهاني مخابرات در آسیا و اقیانوسیه مطابق نقش فوق الذکر در دوره ۴ ساله 2022-2019 با این آکادمی خواهد بود.
این جایگاه که طی رقابت شدید و پس از ارزیابی دقیق تعداد زیادی از درخواست‌ها از کشورهای مختلف در آسیا و اقیانوسیه برای آکادمی اینترنت اشیا در ایران به دست آمده، قطعاً باعث ارتقاء نقش و جایگاه ایران در عرصه مفاهیم و فناوری های نوظهور در دنیا گردیده و جایگاه کشور ایران را در ITU هم ارتقا خواهد داد.
لازم به توضيح است كه آكادمي اينترنت اشياء در سال گذشته موفق شد به عضويت آكادمياي اتحاديه جهاني مخابرات (ITU Academia Member) درآيد (به عنوان يكي از 153 عضو آكادمياي اين اتحاديه در سراسر دنيا) و يكي از دلايل انتخاب اين آكادمي به عنوان مركز تعالي ITU از نظر اين اتحاديه، ارايه خدمات آموزشي با كيفيت بالاي آكادمي اينترنت اشياء در حوزه IoT در عرصه ملي و بين المللي است.
همچنين اين آكادمي كه توسط عضو هيات علمي اين پژوهشگاه اداره مي شود، در سال 2017 به عنوان برترين ارايه دهنده خدمات فرهنگ سازي و آموزش اينترنت اشياء در ميان 26 كشور در حال توسعه در گردهمايي تخصصي IoT به ميزباني كشور ايتاليا با حضور نمايندگان سازمان هاي مختلف بين المللي ارزيابي شد.
لازم به ذکر است که شرکت دانش مان اینترنت اشیا (آکادمی اینترنت اشیاء) که توسط دکتر فرزاد ابراهیمی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه تاسیس شده است؛ در مرداد ماه سال ۱۳۹۶ در مراسم افتتاحیه پارک تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات (پارک سجاد) به عنوان یکی از شرکتهای واجد شرايط جهت استقرار در این پارک انتخاب شد و مقرر شد تا زمان شكل گيري مركز رشد پارك سجاد، طبق تفاهم نامه این پارک با پارک علم و فناوري دانشگاه تهران، در مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر گردد.
پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات مطابق ضوابط و شرايطي كه در خصوص  ايجاد شركت هاي دانش بنيان و زايشي دارد، اين فرصت را براي اعضا هيات علمي خود فراهم كرده است تا با تاسيس شركت هاي دانش بنيان بتوانند فعاليت نمايند.