پیام تبریک رئیس پژوهشگاه به مناسبت روز خبرنگار

آقای دکتر خوانساری رئیس پژوهشگاه طی پیامی 17 مرداد، روز خبرنگار را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران). متن پیام به شرح ذیل می باشد:

سلام و درود خدا بر تمامی وقایع‌ نگارانی که حرمت قلم و آگاهی را پاس می دارند.

بدون شک دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه به عنوان مشعل داران توسعه آگاهی که در پرتوی برخورداری از هنر، فن و تدبیر و دانش خود، فضایی سالم برای اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات اثربخش بین مردم و سازمان‌ها را فراهم می‌کنند، انکارناپذیر بوده و قابل تقدیر است.

خبرنگاران به راستی تجسمی از امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و تلاش بیدریغ هستند. خبرنگاران وجدان بیدار جهان و تصویرگر زمان خویش هستند، چراکه همواره در عمق جامعه زندگی می کنند. سلامت فرهنگی و فکری هر جامعه ای بلاشک، مرهون تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

به راستی که رسالت اصحاب خبر و رسانه بسیار خطیر و حساس است. همانگونه که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در حدیثی فرموده است: «حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس». از همین روست که می توانیم حق گویی و مطالبه گری حق توسط خبرنگاران عزیز را مجاهدتی عظیم و فداکاری فرهنگی بزرگ بینگاریم و قدردان آن باشیم.

اینجانب فرارسیدن روز خبرنگار را به همه فعالان خبری و رسانه ای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبریک و شادباش گفته و آرزومندم که در سایه قلم های روشنگر، آگاه، هشداردهنده و دلسوز آنها، آینده ای روشن و پرامید در انتظار ایران عزیزمان باشد.

محمد خوانساری

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

(مرکز تحقیقات مخابرات ایران)