سمینار "شناسایی روند و چارچوب آزادرسانی محصولات دانشی" برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، سمینار دستاوردهای ماموریت مطالعاتی " شناسایی روند و چارچوب آزادرسانی محصولات دانشی (نمونه موردی طرح جویشگر بومی)"  با حضور تيم پروژه و جمعي از مديران و كارشناسان پژوهشگاه برگزار گرديد. در اين سمينار، علاوه بر بررسی مفهوم آزادرسانی، روال­ها و فرآیندهای آن، تشريح گرديد.

بنابر این گزارش هدف از انجام اين ماموریت مطالعاتی، شناسایی روال­ها، مجوزها و فرآیندهای آزادرسانی محصولات و خروجی پروژه­ های پژوهشگاه به همراه طراحی و پیاده سازی بستری با این منظور، بوده است. در این سمینار ابتدا مفاهیم مرتبط با حوزه آزادرسانی مورد بررسی قرار گرفت و سپس به بیان مجوزهای آزادرسانی متناسب با نوع خروجی­ ها و محصولات پرداخته  و در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

در پایان نیز سامانه پارسیگان و بخش­های مختلف آن معرفی گردید. این سامانه از طریق آدرس زیر قابل دسترسی می­باشد:http://www.parsigan.ir/