برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی استارت آپ ها و شرکتهای فعال حوزه رایانش ابری

در پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات؛
برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی استارت آپ ها و شرکتهای فعال حوزه رایانش ابری
اولین نمایشگاه تخصصی استارت آپ ها و شرکتهای فعال حوزه رایانش ابری 26 تیر ماه در پژوهشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) اولین  نمایشگاه تخصصی  استارت آپ ها و شرکتهای فعال حوزه رایانش ابری، فرصتی مناسب برای شرکت‌کنندگان و سازمان‌ها و شرکت‌های کشور فراهم آورده است تا بتوانند ظرفیت های موجود در بازار را بشناسند و همین‌طور، افراد جویای خدمات بتوانند بهترین و مناسب‌ترین و باکیفیت‌ترین ارائه‌دهنده این خدمات را شناسایی و به سادگی با آن­ها ارتباط برقرار سازند.

بنا بر این گزارش برگزاری این نمایشگاه جنبی در چهارمین رویداد سالانه جامعه آزاد رایانش ابری این فرصت را فراهم کرده تا فعالان این حوزه ضمن اینکه آخرین دستاوردهای خود را در معرض بازدید متخصصان قرار دهند بتوانند از امکان تعامل و همکاری رودررو با استادان، صاحب‌نظران، مدیران، دانش‌پژوهان و سایر دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان اکوسیستم رایانش ابری کشور برخوردار شوند.

حضور در نمایشگاه تخصصی رایانش ابری اطلاعات جامعی از ظرفیت های ایجاد شده در اختیار مشتریان و نیز ارائه دهندگان محصولات ابری قرار خواهد داد تا بتوانند با شناسایی رقبا در صنعت خود به رقابت سالم بپردازند، فرایند سنجش بازار و استفاده از فرصت‌های توسعه بازار را تسریع بخشند، فرصتی برای مشتریان جهت ارائه مسائل خود و دریافت راه‌حل ایجاد کنند و موفق به شناسایی بهتر گرایش مشتریان و به‌کارگیری آن در خدمات آینده‌شان شوند. همچنین حضور در کنار جمع بزرگ ارائه دهندگان سرویس های ابری در لایه های مختلف این امکان را فراهم خواهد آورد تا ارائه دهندگان سرویس ابری بتوانند فرصتهای مشارکت و تجمیع سرویس­های خود را با دیگران جهت ارائه سرویس­های جدیدتر و پایدارتر پیدا کنند.

از تمامی  علاقه مندان و به ویژه فعالان اقتصادی این حوزه در کشور دعوت گردیده است ت درا نمایشگاه تخصصی بزرگترین رویداد رایانش ابری کشور حضور به‌هم رسانند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به  http://occc.ir مراجعه نمایید.