سمينار علمی معرفی قابلیت های آزمایشگاه تایید نمونه دسترسی نوری برگزار شد

سمينار علمی معرفی قابلیت های آزمایشگاه تایید نمونه دسترسی نوری توسط پژوهشکده فناوری ارتباطات امروز 6 تیرماه در سالن آموزش پژوهشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، با توجه به رشد روز افزون شبکه های دسترسی نوری و برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای توسعه شبکه ملی اطلاعات، حجم زیادی از ادوات دسترسی نوری وارد کشور خواهند شد که لازم است عملکرد و کیفیت آنها مطابق با استانداردهای بین‌المللی بررسی و تایید شود. از طرفی با توجه به حمایت از کالای داخلی، شرکت ها و پژوهشگران با هدف ساخت تجهیزات دسترسی نوری نیاز به مکانی برای آزمون، صحت سنجی و بررسی استانداردهای بین المللی دارند. با این هدف آزمایشگاه مرجع تایید نمونه سیستم های دسترسی نوری پژوهشگاه با قابلیت انجام آزمون تجهیزات مخابرات نوری در سال 96 آغاز به کار کرد. این سمینار به‌منظور انتقال دانش فنی کسب شده از دستاوردهای پروژه "تاسیس و تجهیز آزمایشگاه مرجع تایید نمونه شبکه و سیستم های دسترسی نوری" با حضور کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت و کارشناسان پژوهشگاه برگزارگردید.

بنا بر این گزارش در ابتدای این سمینار مهندس آزاد کلیاتی از اهداف آزمایشگاه، آزمون های لایه فیزیکی تا نرخ بیت Gbps10، و آزمون های انطباق (Conformance) را ارائه نمود.

سپس در رابطه با کیفیت سرویس سه گانه (داده، صوت و تصویر) لایه 4 تا 7 و همزمانی برای تجهیزات شبکه دسترسی نوری مطالبی توسط مهندس ستاری ارائه شد.

در پایان مهندس چهره قانی در رابطه با معرفی پایلوت شبکه دسترسی GPON شامل OLT، ONU، ONT و شبکه توزیع فیبر نوری (ODN) و نیز لزوم استفاده از DUT، توضیحاتی ارائه نمود و سمینار با پرسش حاضرین و پاسخ ارائه دهندگان به پایان رسید.